Bel direct voor een afspraak!

06-86846322

Smartphone reparatie Gieten, Meppel, Hoogezand

Hoe vervelend is het als je smartphone kapot gaat, je hebt hem laten vallen en er zit een barst in het scherm. De volumeknop doet het niet meer dus je hoort de telefoon niet meer overgaan of de camera is kapot en je kunt geen foto’s meer maken. 

Remy Repareert is het adres voor Smartphone Reparatie in Gieten, Hoogezand, Meppel en alles wat daar tussen in ligt. Zijn werkgebied is Noord-Nederland, dus of je in Drenthe, Groningen of Friesland woont, het is geen probleem.
Snelle reparatie, vaak binnen 30 minuten, van je telefoon op een door jou gekozen locatie, of dit nu bij jouw thuis is, op het werk of terwijl je lekker op het terras zit, het maakt niet uit. Remy Repareert komt naar jou toe! 

Wat voor smartphone reparaties kan Remy voor jou uitvoeren?

Remy geeft je een eerlijk advies over de reparatie van jouw smartphone. Er wordt besproken wat er precies kapot is aan de telefoon, wat er gerepareerd moet worden en wat hiervoor de kosten zijn. Daarnaast ontvang je ook 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Mocht een reparatie van de telefoon niet mogelijk zijn dan zijn er ook geen kosten. Remy Repareert werkt op basis van no-cure, no-pay.

  • Kleur
  • Model
  • Merk