Bel direct voor een afspraak!

06-86846322

Smartphone reparatie aan huis

Wat moet je zonder smartphone? Hoe ga je nu bellen, appen of uren door social media scrollen? Niemand wil te lang zonder zijn geliefde telefoon want het is een groot onderdeel van ons leven. 

Soms gaat een smartphone vanzelf kapot, maar vaak is het door het laten vallen van de telefoon dat er schade ontstaat. Het scherm kan een val op de stenen vaak niet overleven, maar ook een val in het water vinden ze niet zo fijn.

Wist je dat als je smartphone in huis gevallen is, de schade vaak gedekt wordt door de inboedelverzekering. Check dit voor de zekerheid bij jouw verzekering!

Remy Repareert is het adres voor Smartphone Reparatie aan huis.
Snelle reparatie van je smartphone bij jou aan huis. De reparatie is vaak binnen 30 minuten gedaan. Remy Repareert komt naar jou toe! 

Wat voor smartphone reparaties kan Remy voor jou uitvoeren?

Remy geeft je een eerlijk advies over de reparatie van jouw smartphone. Er wordt besproken wat er precies kapot is aan de telefoon, wat er gerepareerd moet worden en wat hiervoor de kosten zijn. Daarnaast ontvang je ook 6 maanden garantie op de uitgevoerde reparatie. Mocht een reparatie van de telefoon niet mogelijk zijn omdat de telefoon te beschadigd is, dan zijn er ook geen kosten. Remy Repareert werkt op basis van no-cure, no-pay.

  • Kleur
  • Model
  • Merk